CFR CLuj

Dan Petrescu: ”Bugetul vorbeste in fotbal, restul e vrajeala”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se afla in fata unui nou examen european, iar antrenorul Dan Petrescu vorbeste despre importanta banilor in fotbalul mare.

”Suntem in urma cu vreo 40 milioane de euro la fiecare echipa cu care jucam. Bugetul vorbeste in fotbal, restul e vrajeala. Daca ai bani, ai de toate. Daca n-ai, e greu sa faci performanta”, a spus Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.

”Daca facem rezultate, bravo baietilor si bravo la toata lumea. Daca o echipa din Romania joaca in cupele europene, Dan Petrescu tine numai cu echipa din Romania, asta-i clar. Nu stiu toata lumea ce face”, a mai spus antrenorul echipei CFR Cluj.

Petrescu mai crede ca moralul celor de la Rennes este unul foarte bun si ca CFR Cluj va ramane cu sansa a treia chiar si in eventualitatea unui succes.

”Daca vom bate, vom avea tot sansa a treia. Moralul celor de la Rennes este foarte bun. Dupa meciul tur cu Rennes si eu am fost suparat pe repriza a doua, pe ce am jucat. Dar dupa ce am vazut meciul Chelsea – Ajax de ieri, nu mai sunt suparat”, a mai declarat Petrescu.

Meciul CFR Cluj – Rennes va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la 19:55.



Dan Petrescu: ”Bugetul vorbeste in fotbal, restul e vrajeala”