CFR CLuj

Dan Petrescu acuza arbitrajul dupa 1-1 la Iasi: "Suntem furati pe fata"

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Egalul dintre CSM Poli Iasi si CFR Cluj l-a infuriat pe Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, care considera ca punctele pierdute au venit pe mana arbitrajului ostil.

“In playoff suntem furati pe fata. Hategan nu ne-a dat penalty cu Steaua la 1-0. Astazi a inventat un penalty, asa ca am pierdut patru puncte. E clar ca Steaua e cea mai avantajata de arbitraj si ii felicit daca stiu sa se descurce, bravo lor. S-au facut atatea presiuni din partea lui Gigi Becali si MM Stoica asupra arbitrilor, si acum se dau penalty-uri numai pentru Steaua”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul din Copou.

“Prima repriza nu meritam sa conducem. In a doua repriza Omrani putea sa inchida meciul. Nu sunt respectat si nu-mi place ce se intampla. Poate daca ma retrag si eu voi fi respectat ca Gigi Becali. Intrebati pe Astra de ce la meciul cu noi mancau terenul si cu Steaua se plimbau pe teren. Cei de la Iasi se bucurau pentru acest punct de parca ar fi castigat Campionatul Mondial”, a adaugat tehnicianul echipei CFR Cluj dupa 1-1 cu CSM Poli Iasi.

In urma acestui rezultat CFR Cluj ramane la doua puncte in urma FCSB inaintea meciului direct.



Dan Petrescu acuza arbitrajul dupa 1-1 la Iasi: "Suntem furati pe fata"