CFR CLuj

CFR Cluj pregateste vanzari in masa

Arpad Paszkany, principalul finantator al clubului CFR Cluj, a anuntat, miercuri seara, ca ardelenii i-au scos la vânzare pe cei mai importanti jucatori.

Dupa calificarea în primavara europeana, CFR Cluj asteapta milioanele din transferuri. Modou Sougou si Rafael Bastos sunt jucatorii despre care Paszkany a anuntat ca sunt transferabili pe bani grei.
 
"As vrea sa-l tinem pe Sougou pâna la vara sau poate pleca chiar si în iarna, daca vom primi o oferta foarte buna pentru el. Nu putem tine un fotbalist de valoarea lui. Daca va juca bine si la Manchester, atunci ma astept sa luam cel putin 5 milioane de euro în schimbul lui. Cei mai vandabili jucatori din lot sunt Bastos si Sougou în acest moment", a declarat Paszkany.

"La Sougou depindem si de Porto. Avem un acord cu ei prin care capata întâietate la transferul fotbalistilor de la CFR. Nu vad de ce nu am putea sa-i dam cu preturile cerute de noi, daca echipe din Europa, care sunt cam la acelasi nivel, cum e Basel, reusesc sa o faca", a spus Paszkany la Digisport.

CFR Cluj are asigurate 500 de mii de euro pentru calificarea în primavara Ligii Europa, dar daca va ajunge în optimile Ligii Campionilor va primi 3,7 milioane de euro.



CFR Cluj pregateste vanzari in masa