CFR CLuj

CFR Cluj egalata de Sevilla cu un gol norocos. Calificarea se joaca in Spania

Sursă foto: https://twitter.com/SevillaFC_ENG

Echipele CFR Cluj si Sevilla au remizat, joi seara, scor 1-1 (0-0), in prima mansa din saisprezecimile Europa League.

Un meci de uzura, extrem de tacticizat, fara sut pe poarta pana la reusita de 1-0 a lui Ciprian Deac dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 59.

Penalty acordat de centralul Deniz Aytekin dupa interventia VAR si consultarea reluarii la marginea terenului.

A fost un hent indiscutabil comis de Kounde la o centrare din flancul drept, faza la care a contribuit si Traore prin presiunea pe care a pus-o pe adversarul direct.

Dan Petrescu a incercat la 1-0 sa inchida jocul prin introducerea lui Hoban in locul lui Paun, drept raspuns la aparitia lui En-Nesyri ca al doilea varf la Sevilla.

Tocmai acesta avea sa marcheze golul egalizator cu opt minute inaintea finalului la primul sut pe poarta pentru ocupanta locului cinci din La Liga.

Un gol norocos marcat de andaluzi dupa un corner gratuit acordat de CFR prin Bordeianu care, nepresat de nimeni, a ales sa trimita la disperare in afara terenului.

Pe respingere mingea a fost recuperata de Sevilla si dintr-o deviere norocoasa de Jong a ramas singur cu portarul in pozitie perfect regulamentara. Acesta a jucat scurt in stanga pentru Nesyri si astfel avantajul CFR-ului era anulat ca in curtea scolii.

Pe final Petrescu a incercat sa o surprinda pe Sevilla prin introducerea lui Golofca, jucator cu profil ofensiv si recunoscut pentru cursele sale in viteza, insa nu a fost nici locul si nici momentul ca fostul botosenean trecut meteoric si pe la FCSB sa faca diferenta.

Mai mult, Sevilla a sperat la mai mult si putea pleca invingatoare din Gruia dupa sutul lui Rony Lopes din prelungiri, acesta fiind un alt jucator introdus in partea secunda la oaspeti.

Returul este programat peste o saptamana pe Sanchez Ramon Pizjuan din Sevilla, acolo unde CFR este condamnata sa marcheze cel putin un gol pentru a spera la calificare.



CFR Cluj egalata de Sevilla cu un gol norocos. Calificarea se joaca in Spania