CFR CLuj

CFR Cluj aproape de iesirea din insolventa

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Calificata in playoff in pofida celor sase puncte de penalizare de la inceputul sezonului, CFR Cluj are mari sanse sa iasa din insolventa in aceasta luna.

“Nu mai avem nicio datorie, am depus dosarul de iesire din insolventa si pe 20 martie se da decizia. Efortul a fost foarte mare de aproape cinci milioane de euro si asteptam iesirea. Vom depune si dosarul pentru UEFA, probabil la FRF va fi refuzat conform regulamentului, dar am gasit niste portite si vom merge mai departe”, a spus Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, la postul sport.ro

Victorie cu Steaua

“Speranta mea este sa castigam cu Steaua. Mergem la Bucuresti sa venim cu punctele. Lotul este fara probleme cu exceptia lui Neag si Chirita, operati”, a spus Muresan despre meciul cu Steaua de duminica seara, ora 20:30.

"Steaua are echipa buna si nu stiu daca au probleme. Presiunea va fi mai mare pe ei, dar au jucatori de valoare. Sper sa fim noi mai buni si sa castigam. Respectam Steaua pentru ca n-avem cum sa n-o respectam", mai spune Muresan.

Politica de transferuri

“De doi ani n-am dat niciun ban pe transferuri si nici bani la semnatura. Am platit doar salarii. Dupa ce i-am vandut pe Jakolis, Lopez si Petrucci toata lumea ne canta prohodul, dar iata ca am gasit alti jucatori”, a adaugat Muresan.



CFR Cluj aproape de iesirea din insolventa