CFR CLuj

Calificare! CFR Cluj trece de Floriana si continua in Champions League

Sursă foto: Floriana Facebook

CFR Cluj a invins-o pe Floriana in deplasare, cu 2-0 (0-0), in primul tur preliminar al Champions League.

Dupa o prima repriza saraca in faze de poarta si incheiata la egalitate fara goluri, CFR Cluj a deschis scorul in debutul partii secunde.

O faza fixa a dus la deblocarea tabelei, mai precis un corner executat scurt si o centrare a lui Pereira pentru aparitia lui Cestor in sase metri.

Fundasul central a reluat decisiv pentru 1-0 in poarta nigerianului Akpan.

Asa am trait Floriana - CFR Cluj in primul tur preliminar al Champions League

CFR Cluj a facut pasul inapoi dupa marcarea golului si cei de la Floriana au impins liniile spre poarta aparata de Balgradean in premiera.

In minutul 76 noul titular dintre buturile CFR-ului a intervenit decisiv la un sut din unghi.

De alte trei ori a fost ocrotit de sansa la suturi din lovitura libera. Trei faze fixe au avut cei de la Floriana din preajma careului campioanei Romaniei. De doua ori au trimis peste poarta si o data mingea s-a oprit in zid.

CFR Cluj a inchis ecuatia calificarii in minutele aditionale prin Golofca dupa o faza de contraatac. Deac a centrat din flancul stang si Golofca, jucator intrat in partea secunda, a reluat cu capul pentru 2-0.

Pentru CFR Cluj urmeaza intalnirea cu Dinamo Zagreb, meciul din turul 2 preliminar fiind programat pe terenul propriu din Gruia.

Dan Petrescu a trimis in teren urmatoarea formula:

Bălgrădean - Burcă, Vinicius, Cestor, Camora - Chipciu (Golofca '89), Itu (Aurelio '66), Hoban - Deac, Rondon, Pereira (Susic '83).



Calificare! CFR Cluj trece de Floriana si continua in Champions League