CFR CLuj

Burca luat de val: “Nu stiu daca a mai reusit cineva asa ceva dupa Revolutie”. Ii raspundem noi: Steaua intre 1993 si 1998!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Andrei Burca a marcat golul prin care CFR Cluj a obtinut al patrulea titlu consecutiv, cea mai buna serie dupa cea de sase titluri la rand obtinute de Steaua Bucuresti.

“Suntem mandri ca am reusit sa luam patru campionate la rand. Nu stiu daca a mai reusit cineva dupa Revolutie asa ceva.

“Au fost doua meciuri importante dupa infrangerea cu Sepsi. Stiam ca avem mari sanse sa devenim campioni daca luam sase puncte.

“E o realizare sa fii campion, mai ales in aceste conditii de pandemie. E dificil sa joci din trei in trei zile. Cred ca am facut o demonstratie de forta”, a spus Burca.

Alte reactii din partea jucatorilor de la CFR Cluj, campionii sezonului 2020/21 in CASA Liga 1:

Mario Camora: “Va fi greu in Champions League. Toata lumea stie ce echipe sunt acolo, dar Europa League cred ca putem. Mister n-are cum sa nu ne dea liber maine, poimaine.

“Cel mai greu a fost cand s-a oprit fotbalul si toata lumea a stat acasa. A fost mai greu de reintrat in ritm.

Mihai Bordeianu: “Am demonstrat ca suntem barbati. Ma intorc in Arabia Saudita, mai am contract inca un an”.

Valentin Costache: “Sa fii campionul Romaniei nu e putin. Altii nici nu viseaza. Am foame de trofee si nu vreau sa ma opresc la patru titluri si doua Supercupe”.

CFR Cluj va juca din nou in preliminariile UEFA Champions League.



Burca luat de val: “Nu stiu daca a mai reusit cineva asa ceva dupa Revolutie”. Ii raspundem noi: Steaua intre 1993 si 1998!