CFR CLuj

Andone despre egalul cu Petrolul: ”Ne-a lipsit prospetimea”

Ioan Andone, antrenorul campioanei CFR Cluj, considera ca echipa sa nu a avut prospetime pentru a câstiga meciul cu Petrolul Ploiesti încheiat la egalitate scor 2-2.

”N-am avut prospetime si dupa euforia meciului cu Basel am revenit cu picioarele pe pamânt. Aceste puncte le vom regreta în retur. Urmeaza doua meciuri capitale în care trebuie sa facem sase puncte. Între acestea avem meci cu Braga, dar acolo este altceva. Trebuie sa legam doua, trei victorii pentru a avea continuare. Trebuia sa marcam din fazele în care am ramas singuri cu portarul. În aceste doua saptamâni trebuie sa redevenim proaspeti”, a declarat Andone la conferinta de presa.

Tehnicianul ardelenilor a refuzat sa dea vina pe Cadu pentru ratarea loviturii de la 11 metri: ”De ce sa dam vina pe el? Ne-a câstigat campionate cu penalty-urile transformate”.

Andone a mai afirmat ca echipa se va întâri luni cu alti patru jucatori ale caror contracte sunt deja parafate, refuzând sa dea nume: ”Este foarte greu sa joci pe mai multe fronturi. Nu m-am gândit sa fie asa de greu”.
 



Andone despre egalul cu Petrolul: ”Ne-a lipsit prospetimea”