CFR CLuj

Adrian Mutu anunță schimbări în primul ”11” la CFR Cluj după o discuție cu patronul

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Înfrângerea cu Rapid a agitat apele în vestiarul celor de la CFR Cluj și antrenorul Adrian Mutu a anunțat într-o conferință de presă că va face mai multe schimbări pentru meciul cu FCU 1948 de la finalul acestei săptămâni.

”Bineînțeles că aștept (reacție din partea jucătorilor). Am trecut peste, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Am avut ghinion mare la golul primit, dar sper că am învățat din greșeli și să ne întoarcem pe drumul victoriilor.

”Băieții s-au antrenat bine, sunt concentrați. Știu că e nevoie de victorie pentru a rămâne acolo sus.

”Tachtsidis este mai temperamental, trăiește mai intens meciul. A fost amendat și de club, sper că învață din această greșeală”, a declarat Adrian Mutu.

Venirea lui Abeid

”Este apt de joc. Sperăm să o facă bine, când va evolua pentru CFR Cluj.

Despre meciul cu FCU

”Este o echipă periculoasă, imprevizibilă, cu jucători de valoare și calitate. Trebuie să fim atenți, pentru că sunt greu de oprit, dacă prind o zi bună.

”Își doresc playoff-ul. Știm că ne așteaptă un meci greu și sper să-l câștigăm. E presiune pe ambele echipe.

”Este un campionat mai greu decât cel precedent, dar e bine pentru spectacol și pentru a putea crește tineri români de calitate.

Schimbări în echipă după discuția cu patronul

”Vor fi niște schimbări, o să le vedeți sâmbătă.

”Am avut o discuție normală, pe care trebuia să o avem. Trebuia să luăm niște decizii după perioada de transferuri, le-am luat și sunt lucruri normale”

 


Adrian Mutu anunță schimbări în primul ”11” la CFR Cluj după o discuție cu patronul