CFR CLuj

A treia victorie pentru CFR Cluj in amicale

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 in partida amicala disputata in cantonamentul din Austria cu Apoel Nicosia, campioana Ciprului. Golurile ardelenilor au fost marcate de Cristi Bud (2') si Peralta din penalty (20'). Apasati aici pentru lista completa de amicale (rezultate si program).
Clujenii au pornit ca din pusca si din minutul 2 au preluat conducerea pe tabela in urma unui contraatac incheiat cu un sut superb in diagonala al lui Cristi Bud, care fusese lansat excelent in ofensiva.

Cipriotii au dat emotii echipei ardelene dupa 10 minute, cand bara portii lui Nuno Claro a salvat trupa din Gruia de un gol ca si facut, dupa ce atacantul celor de la Apoel a trimis in transversala din doar 5 metri.

Minutul 19 a adus al doilea gol al clujenilor, unul marcat cu foarte multa sansa. Norocul s-a ivit mai intai cand arbitrul austriac a acordat destul de usor penalty pentru echipa antrenata de Jorge Costa, dupa ce Cristi Bud a fost usor jenat in careul advers. Peralta a executat cu efect la bara din stanga, insa portarul cipriotilor a ghicit coltul. Sansa a fost tot de partea ardelenilor, portarul scapand mingea in plasa.

La pauza meciului niciuna dintre cele doua echipe nu a efectuat modificari, insa schimbarile au venit putin dupa minutul 60 al meciului. Jorge Costa a schimbat intreaga echipa in minutul 62, cand jucatorii de pe banca au intrat in grup pe gazon in timp ce titularii au parasit in sir terenul. De cealalta parte, schimbarile s-au facut treptat, ceea ce a crescut si mai mult gradul de fragmentare al jocului.

CFR a inceput meciul cu: Claro, Lionn, Piccolo, Rada, Camora, Kivuvu, Peralta, Renan, Sougou, Ronny si Bud. In repriza secunda au intrat in teren Minca, Hora, Sare, Bastos, Cadu, Muresan, Panin, Diogo, Edimar, Negrut si Nicoara.


Onlinesport: Irina Maxim


A treia victorie pentru CFR Cluj in amicale