Liga 1

CFR Cluj zdrobeste Vasluiul

CFR Cluj s-a distrat cu FC Vaslui în derbiul etapei din Liga 1. Ardelenii s-au impus cu 3-0 datorita golurilor reusite de Cadu si Bastos (2). CFR s-a impus si obtine astfel prima victorie din acest sezon.

- totul despre CFR CLuj: lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie
- totul despre FC Vaslui:  lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie

Derbiul etapei cu numarul trei a pus fata în fata campioana si vicecampioana din sezonul precedent. Cele doua echipe veneau dupa debutul în Liga Campionilor, iar diferenta de valoare a adversarilor pe care i-au avut s-a simtit si pe teren.
 
CFR Cluj a parut echipa mai proaspata în startul meciului si a pus stapânire pe joc în fata unui Vaslui care în ultimele sase vizite nu reusise sa înscrie în Gruia.
 
Ardelenii au început astfel în forta, iar Nicoara a ratat prima sansa a meciului în minutul 4, când a reluat cu capul putin peste poarta.

Pentru ardeleni e primul succes din acest sezon al Ligii 1.
E prima victorie

Doua minute mai târziu, o noua ocazie tot la poarta lui Coman. A fost rândul lui Kapetanos sa-l ameninte pe Coman cu o reluare din foarfeca ce s-a dus putin pe lânga.
 
Inevitabilul s-a produs dupa un sfert de ora. Antal a cedat în careu si l-a faultat pe Camora, iar Cadu si-a demonstrat înca o data calitatile de expert la loviturile de la 11 metri, deschizând scorul.
 
Pe fondul golului primit, vasluienii au renuntat la tactica defensiva si au iesit la joc, însa pâna la pauza au trait doar prin Marius Niculae, care a ratat o sansa buna.
 
La cealalta poarta, Kapetanos si-a mai aratat o data coltii în minutul 29, însa Coman a respins din postura de unu la unu. Fostul rapidist a fost salvator si în minutul 42, când a scos o deviere nefericita a lui Charalambous.
 
Forta ardelenilor s-a resimtit si în partea secunda, pe care au controlat-o în totalitate si în care au mai marcat de doua ori.
 
Kapetanos putea face ca scorul sa ia proportii, dar momentul sau de inspiratie a fost umbrit de evolutia lui Bastos.
 
În minutele 70 si 83, brazilianul a marcat de doua ori si a dus scorul la un 3-0 incontestabil pentru CFR Cluj.



CFR Cluj zdrobeste Vasluiul