Liga 1

CFR Cluj termină la egalitate cu Universitatea Craiova și aproape iese din lupta la titlu

Sursă foto: Universitatea Craiova Facebook

Remiza înregistrată între CFR Cluj și Universitatea Craiova, scor 1-1, duminică seara, în etapa a 7-a din Playoff face ca între Farul și echipa lui Dan Petrescu să fie nu mai puțin de șapte puncte, cu trei etape rămase până la finalul sezonului.

Karlo Muhar, jucător intrat la gazde în partea secundă, a deschis scorul din pasa lui Cristi Manea, în minutul 66, la șase minute după intrarea în teren.

Universitatea Craiova a egalat după doar două minute prin Andrei Ivan, cu o reluare din interiorul careului la limita offside-ului.

Golul acordat de centralul Radu Petrescu a fost în cele din urmă validat și de VAR.

Un VAR care în prima repriză a intervenit și a dus la anularea unui cartonaș roșu direct primit de Ivan pentru un fault asupra lui Boateng.

Petrescu a revenit și a acordat doar cartonaș galben spre nemulțumirea lui Dan Petrescu, tehnician care s-a ales și el cu un galben pentru proteste.

CFR Cluj ocupă locul trei în clasament la șapte puncte în urma liderului și la trei puncte în fața celor de la Universitatea Craiova. Oltenii încă mai trag speranță pentru o clasare pe podium.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora (Peteleu 90) – Braun (Bordeianu 74), Boateng (Muhar 60), Cvek, Fică (Petrila 74) - Janga, Bîrligea (E. Krasniqi 60). Antrenor: Dan Petrescu.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj - Mateiu, Screciu – Cîmpanu (Baiaram 61), Işfan (Roguljic 61; Căpăţână 77), Ivan – Koljic (Markovic 46). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Dan Petrescu 30, Bîrligea 89 / A. Ivan 29.

Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Grigoroiu, Ciprian Danşa.



CFR Cluj termină la egalitate cu Universitatea Craiova și aproape iese din lupta la titlu