Liga 1

CFR Cluj se impune in duelul ultimelor clasate

CFR Cluj a dispus la limita de Otelul, scor 1-0, in duelul ultimelor clasate ale Ligii 1, dar si al ultimelor campioane pe care le-a dat provincia in ultimii ani. Francezul Gregory Tade a semnat reusita de 3 puncte a ardelenilor.

Pe fondul unui joc deschis, in care ambele echipe pareau preocupate sa inscrie, Ferebory Dore a inregistrat prima ocazie printr-un sut de la distanta, parat cu dificultate de Abraham.

In minutul 19, Alex Tudorie a irosit o buna sansa pentru oaspeti, cu o lovitura de cap ce a ocolit vinclul din dreapta.

Tade a fost la originea unui nou moment periculos la poarta "lanternei" Ligii 1, insa a ratat momentul finalizarii si nu l-a mai putut gasi pe Ferebory Dore, demarcat in interiorul careului mic.

Partida s-a reluat cu Tiago Lopes, aproape sa dea lovitura din 6 metri la un serviciu exact al argentinianului Camora.

Tabela de pe Dr Constantin Radulescu avea sa se modifice, in minutul 57, gratie golgeterului Gregory Tade, care l-a invins pe Abraham cu un sut plasat din zona punctului de la 11 metri.

Putea fi si mai rau pentru Otelul, salvata de propriul portar, cinci minute mai tarziu, dupa o minge venita de pe fruntea lui Catalin Carp.

Mihai Minca s-a evidentiat printr-o interventie buna in fata lui Florin Cernat (68), care a cautat golul egalizator de la aproximativ 25 de metri.

Spre final, Hamroun i-a creat probleme lui Minca, dupa un sut surprinzator de bun din lovitura libera.

CFR: Minca - Jakolis, Larie, Carp, Malico - Lopes (Chanturia 70), Veres (Petrucci 80), Muniru, Paun - Dore (Sg. Negrut 90+1), Tade

Rezerve: Remo, Ene, Tinc, Petrucci, Deac, Chanturia, Negrut

Otelul: Abraham - Murgoci, Miron (Miselaricu 78), Cucu (R. Tatar 74), Popescu - Tavares, Sissoko - Iorga (R. Gradinaru 75), Cernat, Hamroun - Tudorie

Rezerve: Hotoboc, Tatar, Stoian, Popa, Gradinaru, Milea, Miselaricu

Arbitru: George Radulescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: Tade 53, Veres 64/ L. Murgoci 30, S. Cucu 34

Cartonase rosii: -

Stadion: Dr. C-tin Radulescu (Bucuresti)



CFR Cluj se impune in duelul ultimelor clasate