Liga 1

CFR Cluj revine pe primul loc in Liga 1. Dinamo se indeparteaza de playoff

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Schimbare de lider in Liga 1 Betano dupa victoria obtinuta de CFR Cluj pe terenul lui Dinamo, scor 2-0, un meci decis in partea secunda. Meciul a fost live text aici.

Cu doua varfuri pe teren, Bokila si Rivaldinho, Dinamo a ratat prima ocazie in minutul 18, dar sansa de gol a venit de la un fundas, Nedelcearu.

Reluarea acestuia l-a remarcat pe Arlauskis si pe urmarire Nascimento nu a prins poarta cu un sut in forta.

Replica CFR-ului nu s-a lasat prea mult asteptata si Hoban lua la tinta stalpul din stanga al portii lui Penedo in minutul 33.

Buna sansa de gol pentru Dinamo in finalul reprizei la sutul lui Anton respins cu dificultate in lateral de Arlauskis.

CFR Cluj a deschis scorul la cinci minute dupa reluare prin Omrani, francezul finalizand cu latul din sase metri la pasa ideala oferita de internationalul Deac.

Cinci minute mai tarziu Culio majora avantajul oaspetilor din Stefan cel Mare dintr-o lovitura de la 11 metri acordata de Hategan pentru intrarea intarziata a lui Oliva asupra lui Deac.

Pana la final Dinamo si-a aratat neputinta, suporterii si-au indreptat furia asupra lui Bokila si a fostului finantator Negoita, in contextul in care formatia din Stefan cel Mare ajunge la patru puncte de playoff.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva – P. Anton, Nascimento – Corbu (Hanca '53), Rivaldinho, (Nemec '46) Salomao – Bokila (Şerban '70). Antrenor: Vasile Miriuţă.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Culio – Deac, D. Nistor (Păun '46), Djokovic (Nouvier '90) – Omrani (Balde '84). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Nedelcearu '8, Nascimento '31 / Omrani '82.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima.



CFR Cluj revine pe primul loc in Liga 1. Dinamo se indeparteaza de playoff