Liga 1

CFR Cluj obtine a treia victorie consecutiva si egaleaza liderul

Echipa CFR Cluj s-a impus in deplasarea de la Iasi, cu 2-0, in fata celor de la CSM Politehnica prin golurile marcate de Culio din penalty si Hoban. Meciul a fost live text aici.

Formatia pregatita de Dan Petrescu si-a apropiat victoria inca din prima repriza, dupa care a jucat pragmatic la trecerea timpului si conservarea rezultatului.

Deschiderea scorului s-a produs chiar la jumatatea primei reprize si a venit printr-un penalty obtinut de Urko Vera in duel cu Platini.

Clasamentul din Liga 1 actualizat

Culio a transformat plasat in stanga lui Koselev, fara nicio sansa pentru acesta chiar daca ghicise coltul.

Al doilea gol al clujenilor a venit tot in urma unei faze fixe, de aceasta data un corner de pe stanga in directia de atac executat scurt.

Mingea a ajuns la Deac si din centrarea acestuia Hoban a pus capul pentru 2-0 in minutul 34.

In partea secunda iesenii au incercat fara succes sa revina in meci, in timp ce clujenii au avut un gol anulat pentru offside la Deac in minutul 67.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Koselev - Tiago, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka, Chelaru – Kizito (Pedro Mendes '62), Platini (Bădic '57), Spătaru (Moldovan '76) – Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Hoban, Culio - Nouvier, Deac (Rus '86), Păun (Nistor '61) – Urko Vera (Omrani '66). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Sin '18, Cristea '25, Frăsinescu '47 / Manea '73, Nouvier '83, Vâtcă '90+2.

Arbitri: Lucian Rusandu (central) – Imre Bucsi, Sebastian Stoianov (asistenţi) – Robert Dumitru (rezervă).



CFR Cluj obtine a treia victorie consecutiva si egaleaza liderul