Liga 1

CFR Cluj – FCSB 1-1. Un gol anulat oaspeților pe final și alte mari ocazii de ambele părți

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Mari rivale în lupta pentru titlu, CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, duminică seara, într-un meci din etapa a 3-a din playoff, în Liga 1.

Un rezultat de urma căruia profită liderul Farul Constanța, echipă care se desprinde la patru puncte de CFR Cluj în clasament și la cinci de FCSB.

Etapa următoare, a doua zi de Paște, FCSB primește vizita celor de la Farul, într-un meci programat pe Arena Națională.

Cum s-au marcat golurile

CFR Cluj a deschis scorul pe un fond de dominare a jocului, în minutul 20, prin George Bîrligea. A fost un corner de pe stânga în direcția de atac a gazdelor, mingea centrată în careu a fost reluata de Andrei Burcă pe poartă, iar balonul respins de Ștefan Târnovanu în față a devenit pasă de gol pentru Bîrligea.

În finalul primei reprize ambele echipe au trecut pe lângă gol. Mai întâi CFR prin Ermal Krasniqi, jucător blocat providențial de Târnovanu ieșit din poartă să închidă unghiul.

FCSB putea salva repriza la ultima fază prin David Miculescu, dar acesta a trimis direct în portarul Simone Scuffet și CFR intra în avantaj la vestiar, scor 1-0.

Intrarea lui Andrei Cordea în debutul părții secunde a dinamizat jocul ofensiv al roș-albaștrilor, FCSB reușind egalarea după o fază fixă.

Florinel Coman a transformat în golul de 1-1 o lovitură liberă de la marginea careului, în minutul 69.

FCSB a continuat să domine jocul pe fondul retragerii celor de la CFR, același Coman ratând două mari ocazii. Una în minutul 83, când a trimis puțin pe lângă poartă din afara careului, și o alta la ultima fază a meciului, când a fost blocat de Scuffet.

Între cele două ocazii echipa bucureșteană a avut și un gol anulat la Bilel Omrani pentru o poziție afară din joc.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Yuri, Braun (Peteleu 86) - C. Deac (Maglica 85), Muhar (Hoban 76), Cvek, Ermal Krasniqi – Janga (Yeboah 76), Bîrligea (Petrila 59). Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea (Radaslavescu 62), Tamm, Radunovic - Ovidiu Popescu, Ad. Şut (Dawa 46), Olaru – Miculescu (Cordea 46), Compagno (Omrani 69), Fl. Coman. Antrenor: Mihai Pintilii.

Cartonaşe galbene: Muhar 26 / I. Cristea 49, Dawa 63, Olaru 90+1.

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac Mircea Mihail Grigoriu.



CFR Cluj – FCSB 1-1. Un gol anulat oaspeților pe final și alte mari ocazii de ambele părți