Liga 1

CFR Cluj continua in campionat criza inceputa cu Dudelange

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Revenita in Liga 1 Betano pentru meciul de campionat cu Gaz Metan Medias din etapa a 6-a, campioana CFR Cluj nu a reusit sa impresioneze cu nimic si oficialii din Gruia se pot declara multumiti cu punctul obtinut dupa 0-0.

Un meci in care Gaz Metan Medias a ratat cele mai mari ocazii si in care la CFR Cluj a debutat brazilianul Julio Baptista, jucator care acum mai bine de un deceniu imbraca tricoul lui Real Madrid.

CFR Cluj acumuleaza 12 puncte si poate pierde primul loc in clasament, daca FCSB castiga in deplasare cu Viitorul.

Asa am trait: Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Gazdele au ratat deschiderea scorului in minutul 3 prin Chamed, jucator care a trimis pe langa poarta incredibil din centrul careului.

O noua sansa de gol pentru gazde in finalul reprizei, minutul 44, la reluarea lui Caiado blocata de portarul Jesus Hernandez. Mingea a revenit la Caiado si acesta a trimis in bara transversala, dupa care s-a activat o pozitie de offside.

In partea secunda portarul debutant al CFR-ului s-a opus din nou golului la reluarea cu capul a lui Fortes din minutul 63.

Julio Baptista a intrat in locul lui Ionita pentru ultimele 20 de minute, insa nu s-a remarcat prin nimic deosebit.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Constantin, Cristea, Buşu - Fofana, Coimbra Aurelio - Olaru, Chamed (Fernandes ’64), Caiado (Trif ’74) – Fortes (Buziuc ‘90+3). Antrenor: Mihai Teja;

CFR Cluj: Fernandez - Peteleu, Mureşan, Lang, Radu - Bordeianu, Males - De Luca (Omrani ’46), Ioniţă (Julio Baptista ’71), Costache (Mailat ’59) – Tambe. Antrenor: Antonio Conceicao;

Cartonaşe galbene: Buşu ’36, ‘71 / Tambe ’38, Bordeianu ‘78;

Cartonaş roşu: Buşu ‘71;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



CFR Cluj continua in campionat criza inceputa cu Dudelange