Liga 1

CFR Cluj administreaza o infrangere severa Craiovei. Locul de Liga Europa se joaca in ultima etapa

Castigatoarea Cupei Romaniei, CFR Cluj, s-a despartit de fanii din Gruia cu o victorie categorica, scor 4-0 (0-0), cu CSU Craiova, una dintre aspirantele la un loc in viitoarea editie a cupelor europene.

Dupa o prima repriza saraca in faze de poarta si incheiata la egalitate, scor 0-0, pentru Craiova dezastrul a inceput in debutul partii secunde.

Mai intai Sebastian Achim a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat dupa o intrare asupra lui Brian Nouvier.

Cinci minute mai tarziu, CFR Cluj deschidea scorul in urma unei faze fixe. Nuno Rocha l-a busculat pe Danilo Petrucci in marginea careului de 16 metri, pozitie centrala, si Camora a deschis scorul. Mingea a fost deviata de fundasul bulgar Popov pacalindu-l pe goalkeeper-ul Popescu.

Craiova a fost incapabila sa reactioneze in inferioritate numerica si a primit alte trei goluri intr-un interval de a doar sase minute.

Jakolis a majorat avantajul gazdelor cu un sut din interiorul careului, dupa ce il depasise spectaculos pe Popov din preluare.

Acelasi Jakolis si-a trecut in cont dubla cu o scarita de efect in minutul 63, pentru ca dupa numai un minut Petrucci sa inchida practic tabela cu un sut la coltul lung.

Craiova a fost privata in minutul 67 de o lovitura de la 11 metri cat se poate de clara la mingea respinsa cu mana de Jakolis in propriul careu.

Inaintea ultimei etape nu mai putin de trei echipe se afla la egalitate, CFR Cluj, CSMS Iasi si CSU Craiova avand fiecare cate 36 de puncte. FC Botosani se urmeaza la un singur punct.

Pentru locul de Liga Europa ramas liber se lupta CSMS Iasi, CSU Craiova si FC Botosani, in conditiile in care CFR Cluj nu are dreptul de a evolua in cupele europene.

Programul meciurilor din ultima etapa:

CSU Craiova-Petrolul Ploiesti

ACS Poli Timisoara-CSMS Iasi

FC Botosani-CFR Cluj

Toate aceste meciuri sunt programate duminica de la ora 17:00.

Etapa a 14-a si aceasta editie de campionat se va incheia luni, de la ora 18:00, cu duelul ilfovean dintre Concordia Chiajna si FC Voluntari.



CFR Cluj administreaza o infrangere severa Craiovei. Locul de Liga Europa se joaca in ultima etapa