Liga 1

Burleanu se pronunta in razboiul FCSB - CFR Cluj pe tema depunctarilor

Sursă foto: FRF.ro

Presedintele Razvan Burleanu a vorbit, joi, despre lupta dusa de FCSB si CFR Cluj pentru titlu dincolo de dreptunghiul verde, lupta ajunsa inclusiv la Comisia de Disciplina a FRF.

“In primul rand e important ce se intampla pe teren, ca acolo se va decide in mod cert titlul. Intotdeauna vor exista astfel de solicitari si, daca vreuna din deciziile Comisiei nu va multumi unul dintre cluburi, exista posibilitatea de a merge la TAS sa-ti cauti dreptatea”, a spus Burleanu.

Acesta a adaugat ca pe viitor astfel de momente vor fi evitate prin introducerea unui regulament mai dur in ceea ce priveste declaratiile oamenilor implicati in fenomenul fotbalistic din Romania.

“Vom aplica si vom adopta sanctiuni foarte dure pentru toate derapajele, am vazut ca de vorba buna nu se intelege. Toti actorii sa respecte aceleasi reguli. Presedintele LPF va fi implicat, la fel ca patronii de Liga 1 si Liga 2, dar si detinatorii drepturilor de televizare. Ne vom vedea pe 7 mai, cand avem sedinta de Comitet Executiv”, a adaugat presedintele reales al FRF.



Burleanu se pronunta in razboiul FCSB - CFR Cluj pe tema depunctarilor