Liga 1

Budescu inscrie din corner. FCSB invinge la pas Juventus

In pofida interdictiei pe care Gigi Becali i-a impus-o lui Constantin Budescu de a mai executa lovituri de la colt, mijlocasul stelist si-a vazut de treaba si a inscris un super gol din corner in meciul cu Juventus, castigat de FCSB duminica seara, cu 4-0 (0-0).

Un succes conturat in repriza secunda, dupa iesirea la pauza a lui Alibec si intrarea in joc a lui Coman si Gnohere.

Cu toate acestea, decarul Tanase a fost jucatorul care a deblocat tabela in minutul 53 cu o lovitura de cap la centrarea sutata de Budescu.

Acelasi Tanase rata incredibil zece minute mai tarziu de asemenea cu capul dintr-o pozitie si mai favorabila la centrarea perfecta oferita de Budescu, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

Mare sansa de gol ratata de Juventus un minut mai tarziu prin Barbulescu, al carui sut din interiorul careului s-a lovit de bara.

Au urmat minute bune de atac pentru lanterna rosie a campionatului, Sesar incercandu-si in doua randuri sutul din afara careului.

Tanase avea sa aduca linistea prin golul de 2-0 inscris in minutul 77 cu o lovitura de cap din centrarea lui Coman de la coltul terenului.

Intrat in locul lui Popescu pentru ultimul sfert de ora, Gnohere a deviat norocos pentru 3-0 mingea sutata de Coman din afara careului.

Cireasa pe tort a fost pusa de Budescu in minutul 90, cand mijlocasul stelist a marcat cu un sut direct din corner. O minge cu efect care a intrat la coltul lung.

Meciul s-a incheiat cu o noua bara pentru Juventus la lovitura de cap trimisa de Tira dupa un corner.

FCSB reface diferenta de cinci puncte fata de CFR Cluj si revine pe locul doi in clasament.

Caseta tehnica

FCSB: Niţă - Pleaşcă, Bălaşa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu (Gnohere '76) - Man, Budescu, Fl. Tănase (Golofca '86) - Alibec (Fl. Coman '46). Antrenor: Nicolae Dică.

Juventus Bucureşti: Drăghia - Călinţaru (C.Petre '79), Dima, Wallace, F. Ştefan -Mihăescu, Bărbulescu - Sesar, Băjenaru (Ţâră '70), Dzalamidze (Cazan '84) - Măzărache. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Tănase '72.

Meciul a fost arbitrat de Horia Mladinovici.



Budescu inscrie din corner. FCSB invinge la pas Juventus