Liga 1

Bergodi, bucuros ca a scos UTA din lupta pentru primele doua locuri in playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Sepsi a castigat in fata celor de la UTA cu gol marcat in minutul 90+3, un rezultat care scoate practic gruparea aradeana din lupta pentru primele doua pozitii la finalului sezonului in playout si implicit din cursa pentru cupele europene.

"Ma bucur ca am avut aceasta atitudine, caracter si am castigat la ultima faza. Cred ca am dominat a doua repriza si am stat bine asezati in teren. Cred ca meritam din plin aceasta satisfactie.

"Era si UTA care putea lupta cu noi. Acum nu mai poate intra in lupta pentru primele doua locuri. In continuare suntem acolo cu Rapid si FC Botosani. Ma bucur ca am avut atitudine, daruire", a spus Cristiano Bergodi dupa meciul de la Sf.Gheorghe.

De cealalta parte, Ionut Badea spune ca se uita atent si la locurile de sub UTA in clasament.

"Dupa o prima repriza buna, cu ocazii clare pe care ar fi trebuit sa le fructificam, am avut un inceput bun de repriza a doua, dupa care n-am mai reusit sa tinem posesia. Lucrurile s-au indreptat catre o lupta surda, cu mingi lungi.

"Moral, in momentul de fata, ne gandim la ce e sub noi. Se pot intampla multe. Ne uitam sub noi si vrem sa tinem acolo toate echipele", a spus Badea.

Sepsi s-a impus, cu 1-0, prin golul marcat de Mihai Balasa, in minutul 90+3.

Echipa covasneana a urcat pe primul loc in clasamentul din playout.



Bergodi, bucuros ca a scos UTA din lupta pentru primele doua locuri in playout