Liga 1

Barajul pentru Liga 1 ar putea fi redus la o singura mansa

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Oficialii fotbalului romanesc analizeaza posibilitatea organizarii barajului de promovare/mentinere in Liga 1 intr-o singura mansa pentru o mai buna gestionare a calendarului in perioada urmatoare.

“Pare mai degraba sa se indrepte catre aceasta directie, de a fi disputat intr-o singura mansa. Ne-am consultat deja cu cluburile din Liga 2”, a declarat Razvan Burleanu la Telekomsport.

Presedintele FRF a mai spus ca interesul este ca pauza intre cele doua sezoane sa fie una cat mai scurta, pentru a permite echipelor sa ramana intr-un ritm competitional.

“Obiectivul este ca finalul acestui sezon competitional sa se apropie cat mai mult posibil de debutul urmatorului sezon competitional”, a mai spus Burleanu.

Pauza dintre cele doua sezoane ar urma sa fie de 10-12 zile.

Competitia din Liga 2 va fi reluata pe 4 iulie cu un playoff intre primele sase echipe din clasament la momentul intreruperii campionatului pe motiv de covid.

Primele doua vor promova direct, iar a treia clasata se va duela cu locul sase din playout-ul din Liga 1 pentru ultimul loc in primul esalon al sezonului viitor.Barajul pentru Liga 1 ar putea fi redus la o singura mansa