Liga 1

Balaj ii raspunde lui Contra: "Mi-a adresat cuvinte greu de reprodus"

Cristi Balaj, arbitrul meciului Gaz Metan-Petrolul, a explicat, luni, de ce l-a eliminat pe Cosmin Contra, antrenorul formatiei din Ploiesti si afirma despre acesta ca i-a adresat cuvinte care nu pot fi reproduse.

"Nu pot sa va spun cuvintele care mi-au fost adresate. Au fost raportate in raportul de arbitraj care s-a transmis catre Comisia de Competitii. Un lucru este cert, fiecare dintre noi raspunde pentru faptele sale. Au fost anumite lucruri evidente: protestele din prima repriza, Cosmin Contra a fost atentionat verbal in prima repriza, dupa care la iesirea de pe terenul de joc, la final, a continuat sa aiba proteste pe un ton foarte ridicat, cu gesturi. Nu e necesar sa folosesti cuvinte injurioase si jignitoare pentru a fi elimimat. Contra a fost eliminat pentru protestele repetate. El era suparat, in primul rand s-a referit foarte mult la alte arbitraje, ori acelea nu ma priveau pe mine. Am scos cartonasul rosu pentru a fi evident ca a fost eliminat. Daca s-ar fi intamplat pe parcursul jocului, doar l-as fi invitat in tribuna. Cuvintele care mi-au fost adresate din punctul meu de vedere sunt reprobabile, sper ca a fost o greseala", a spus Balaj la Sport.ro

Arbitrul FIFA a mai spus ca in opinia sa omul Contra este complet diferit de antrenorul pe care l-a eliminat la Medias.

"Repet, ca sa fie eliminat nu trebuie sa injure. I-am spus sa considere ca e eliminat, nu a inteles, a continuat sa aiba acea atitudine si de aceea i-am aratat cartonasul rosu. Cuvintele care mi-au fost adresate probabil au fost auzite si de alte persoane. Din punctul meu de vedere omul Contra reprezinta cu totul altceva decat comportamentul pe care l-a avut la finalul jocului", a mai spus Balaj.

Contra a acuzat vehement arbitrajul lui Balaj dupa meciul pierdut la Medias, scor 0-1, si a spus despre cavalerul fluierului ca a avut o atitudine partinitoare.



Balaj ii raspunde lui Contra: "Mi-a adresat cuvinte greu de reprodus"