Liga 1

Avancronica derby-ului Olteniei: Pandurii-CS Universitatea Craiova

Neinvinsa in ultimele sase meciuri pe teren propriu, Pandurii primeste vineri seara de la 21:00 vizita rivalei CS Universitatea Craiova.

Un meci al orgoliilor locale, un derby al Olteniei in care fiecare dintre cele doua echipe va incerca sa-si impuna suprematia.
 
Pandurii vor folosi meciul cu juvetii din Banie pentru a face ultimele reglaje inaintea disputei cu Maccabi Tel-Aviv din turul 3 preliminar al Europa League.
 
Gorjenii au o singura in ultimele 14 etape de campionat si sunt fara victorie in fata celor de la CS Universitatea Craiova de la aparitia acestora in Liga 1.
 
Ambele echipe au schimbat antrenorii peste vara, iar Gheorghe Multescu de la Craiova spune ca echipa sa nu este suta la suta pregatita pentru startul sezonului.

Derby-ul Olteniei este raspplatit cu cote generoase pe Betano.com, 2,64 pentru victoria gazdelor, 3,15 pentru egal si 3,25 pentru victoria oaspetilor. Toate cotele la pariuri sportive sunt aici.
 
“Suntem pregatiti de prima etapa, dar nu cu motoarele turate la maxim. Vrem ca in derby-ul Olteniei sa jucam dinamic si ofensiv, sa fim combativi si determinati. Pentru moral, pentru clasament este importanta victoria”, a spus Multescu intr-o conferinta de presa.
 
Pentru CS Universitatea Craiova ultimele opt etape au insemnat patru victorii si trei infrangeri si echipa din Banie are o singura victorie in deplasare in 2016. Opt goluri a incasat Craiova in ultimele trei deplasarei.
 
Echipele probabile
 
Pandurii: Stanca - Ungurusan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu - Obodo, Voiculet, Nistor - Herea, Armiche, Hora.
 
CS Universitatea Craiova: Calancea - Dumitras, Popov, Acka, Vatajelu - Zlatinski, Mateiu - Baluta, Nuno Rocha, Bancu - A. Ivan
 
Sezonul precedent au existat doar doua intalniri intre cele doua formatii, ambele in sezonul regulat, si de fiecare data s-a incheiat cu remiza: 0-0 la Craiova si 1-1 la Severin.



Avancronica derby-ului Olteniei: Pandurii-CS Universitatea Craiova