Liga 1

Avancronica ACS Poli Timisoara-Steaua (20:30)

Liderul Steaua joaca duminica seara la Timisoara loc unde sezonul trecut pierdea in urma unui gol fabulos marcat la ultima faza a meciului.

Cu moralul serios sifonat dupa infrangerea de la Ankara cu Osmanlispor, stelistii cauta sa-si consolideze primul loc in clasament.

Banatenii nu au inceput deloc bine pe propriul teren, pierzand meciurile cu Pandurii (1-3) si Botosani (0-5), dupa care au obtinut primul succes, un 3-2 cu CS Universitatea Craiova si o remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Cele doua echipe se vor intalni si in semifinalele Cupei Ligii, astfel ca in acest sezon Timisoara si Steaua vor avea parte de cel putin patru meciuri.

Steaua are o singura infrangere in ultimele opt deplasari in campionat, acel 0-2 de la Giurgiu care practic a inchis lupta pentru titlu sezonul precedent.

Dupa infrangerea cu Osmanlispor sunt asteptate schimbari importante in primul 11 al vicecampioanei Romaniei, patronul Gigi Becali anuntand public ca se va implica in alcatuirea echipei.

De la revenirea Timisoarei pe prima scena, din 2013, Poli si Steaua s-au mai intalnit de patru ori in campionat, de doua ori au castigat bucurestenii, un joc s-a incheiat cu victoria banatenilor, iar o partida s-a terminat la egalitate. Pe langa aceste jocuri, s-au mai duelat in Cupa Ligii 2015-2016, Steaua - Poli 1-0, si in Cupa Romaniei 2013-2014, Steaua - ACS Poli 2-0.

Fortuna: Pariuri ACS Poli Timisoara-Steaua (vezi aici toate cotele)

1

X

2

8,00

4,33

1,42



Avancronica ACS Poli Timisoara-Steaua (20:30)