Liga 1

Astra si Sespi termina la egalitate, scor 1-1. Alibec in continuare se lasa asteptat

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Echipele Astra Giurgiu si Sepsi Sf.Gheorghe au remizat, scor 1-1 (1-0), intr-un meci disputat sambata in etapa a 3-a din Liga 1 Betano.

Astra a inceput perfect meciul disputat pe o caldura torida si a deschis scorul prin Bus in minutul 3.

Un gol marcat cu latul din sase metri la o centrare venita din stanga si care a avut darul de a adormi complet meciul.

Asa am trait Astra - Sepsi 1-1

Multumiti cu avantajul minim de pe tabela, cei de la Astra n-au mai fortat si s-au rezumat la un joc de asteptare, in timp ce Sepsi a fost incapabila sa reactioneze.

Pana la pauza am mai consemnat doar lovitura de cap a lui Erico pe langa poarta dupa o centrare din corner.

Repriza secunda a inceput la fel ca prima, cu mentiunea ca Bus a ratat singur cu portarul fiind blocat in extremis de portarul Niczuly.

Acelasi Bus apare la finalizare in minutul 55 si a finalizat cu sut pe langa poarta din pozitie favorabila in interiorul careului.

Doua minute mai tarziu Bus ii lasa locul lui Alibec, jucator care a primit mai multe minute de aceasta data decat in runda precedenta la Iasi.

Sepsi a egalat scorul in minutul 62 la primul sut pe spatiul portii. Mensah l-a pierdut pe drum in flancul drept pe Stan si a centrat perfect in interiorul careului mic pentru aparitia lui Simonovski.

Oaspetii au continuat sa controleze jocul si pana la final Sepsi a trecut in doua randuri pe langa gol. Mai intai la sutul lui Tandia putin pe langa poarta in minutul 71, pentru ca noua minute mai tarziu Simonovski sa reia alaturi din alergare.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: P. Iliev - Belu Iordache, Erico Da Silva, Bejan, Al. Stan - Mrzljiak, Biceanu (Begue ’71) - S. Balaure, Roşu (Moise ’82), L. Buş (Alibec ’57) – Llullaku. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari – Hamed (Drăghici ’35), I. Fulop (Simonovski ’53), Nouvier (Mensah ’54) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Buş ’52 / Nouvier ’32, Simonovski ’54, Mensah ‘74.

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru.



Astra si Sespi termina la egalitate, scor 1-1. Alibec in continuare se lasa asteptat