Liga 1

Astra da lovitura in Stefan cel Mare. Alibec, printre marcatori!

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

La primul meci cu Gheorghe Multescu pe banca, tehnician care si-a inceput al patrulea mandat din cariera la Astra, echipa giurgiuveana a castigat, cu 2-1, in deplasare contra lui Dinamo Bucuresti.

Neinvinsa pe teren propriu in cele trei meciuri disputate pana acum, Dinamo a jucat slab mare parte din timp si s-a trezit tarziu, aproape de finalul meciului, cand a redus din diferenta prin debutantul Subotic.

Astra si-a asigura un avantaj de doua goluri dupa reusitele lui Alibec si Moise, cate un gol marcat de giurgiuveni in fiecare dintre reprize.

Asa am trait Dinamo - Astra 1-2

Mai intai Begue a patruns pe dreapta si l-a servit ideal in fata portii pe Alibec, iar acesta a indeplinit o simpla formalitate. Un gol pe care Alibec il cauta de mai bine de jumatate de an, ultima sa reusita in Liga 1 Betano fiind la Medias pe cand imbraca tricoul celor de la FCSB.

Dinamo a trecut pe langa egalare pana la pauza prin Popa si Cooper, jucatori care nu l-au putut invinge pe Iliev, portar care ramane unul dintre cei mai bine cotati pe pe postul lui din campionatul intern.

Imediat dupa reluarea jocului Popa a scapat singur spre poarta Astrei, dar Cestor a revenit si a pus in extremis un picior salvator respingand in lateral.

Moise a facut 2-0 in minutul 67 si a aruncat-o pe Dinamo in corzi, o echipa complet disparuta din joc pana in minutul 88, cand debutantul Subotic a redus din diferenta cu o lovitura de cap.

Acelasi Subotic si Hanca in doua randuri au fost aproape de gol in minutele de prelungiri, dar pana la urma Astra a pastrat rezultat si urca pe doi in clasament, cu 14 puncte, la egalitate cu FCSB, liderul care va juca duminica in deplasare cu CFR Cluj.

Dinamo ajunge la a patra infrangere consecutiva si ramane in afara locurilor de playoff.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Gomelt, Cooper (Salomao ‘54) – Neicuţescu (Moldoveanu ‘65), D. Popa (Subotic ’54), D. Nistor. Antrenor: Florin Bratu;

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Cestor, Erico, Radunovic – Begue (R. Moise ‘56), Mrzljak, Biceanu – Balaure (Crişan ‘79), Alibec (Găvîrliţă ’87), Llullaku. Antrenor: Gheorghe Mulţescu;

Cartonaşe galbene: D. Nistor ‘40, Vl. Olteanu ‘58, Hanca ’68, Corbu ‘85 / Mrzljak ’61, Llullaku ’82, Iliev ’90+2;

Arbitru: Istvan Kovacs.



Astra da lovitura in Stefan cel Mare. Alibec, printre marcatori!