Liga 1

ASA Tirgu Mures pierde primele puncte din retur

Parcursul ireprosabil din retur al formatiei lui Liviu Ciobotariu si-a gasit sfarsitul pe sinteticul din Chiajna, acolo unde Concordia si ASA au incheiat la egalitate, scor 0-0, un meci in care s-a jucat fotbal o singura repriza. In urma acestui rezultat, ASA urca pe locul 2 in clasament, cu 1 punct peste Petrolul.

Partida de la Chiajna a inceput cu o mare ocazie de gol la poarta lui Matache. Golkeeperul Concordiei a avut nevoie de o parada senzationala pentru a-i refuza bulgarului Manolov prima reusita in tricoul nou-promovatei ASA.

Pe contraatac, Wellington a alunecat in momentul executiei, in conditiile in care scapase singur in zona punctului de la 11 metri.

Finalul primei parti le-a apartinut oaspetilor, care au incercat de la limita careului prin Ianis Zicu, la o minge asezata de Claudiu Bumba. La faza imediat urmatoare, Manolov a aparut la finalizare cu o lovitura de cap din apropiere, insa pe directia lui Matache.

Cei doi inchizatori ai oaspetilor, Gabi Muresan si Ousmane N'Doye, au incasat avertismente in primul joc al etapei a 21-a si vor absenta in urmatoarea runda din pricina cumulului de cartonase. "Muri" a ajuns deja la 10 cartonase galbene in acest campionat, ceea ce inseamna ca va "sta" la fiecare cartonas incasat de acum incolo.

Wellington si Lovin puteau da lovitura de teatru, cu cinci minute inainte de final, intr-o repriza de factura slaba.

Concordia: Matache - Stan, Maftei, Lovin, Dragarski, Bucurica (Musat 84) - Boldrin, Madeira, Grigorie (Fl. Purece 68) - Florea (M. Dina 60), Wellington

ASA Targu-Mures: Stancioiu - Hanca, Bejan, Constantin, Gonzalez - Muresan, NDoye - Zicu (Hora 52), Voiculet (N. Gorobsov 70), Bumba (D. Goga 78) - Manolov

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: Fl. Lovin 57/ G. Muresan 38, N'Doye 75

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)

Spectatori: 1000



ASA Tirgu Mures pierde primele puncte din retur