Liga 1

ASA Tg.Mures castiga cu Chiajna si strange clasamentul la retrogradare

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Victoria cu 2-1 obtinuta de ASA Tg.Mures, sambata seara, in meciul cu Concordia Chiajna in etapa a 2-a din playout face ca diferenta dintre ultimele patru clasate sa fie de doar 4 puncte.

Pe un teren extrem de greu si pe o ploaie care cazut nemilos pe intreaga durata a partidei, gazdele au deschis scorul prin Gabi Muresan in minutul 8.

Experimentatul mijlocas al muresenilor a transformat o lovitura de la 11 metri dictata de centralul George Gaman la faultul comis de portarul Balgradean asupra lui Batfoi.

O interventie rudimentara dupa ce aparatorul buturilor ilfovene alunecase intr-o prima faza la o minge trimisa inapoi de fundasul Bejan.

Acelasi Balgeadean s-a opus golului de 2-0 in minutul 14 la un sut al lui Batfoi din apropiere, pentru ca in minutul 37 acesta sa retina mingea trimisa in forta de Muresan.

Calitatea jocului a avut serios de suferit, cele doua echipe practic fiind angajate intr-o adevarata lupta in noroi, la propriu, insa chiar si asa partida a avut dramatismul ei in partea secunda.

Mai intai Munteanu a scapat spre poarta gazdelor, l-a depasit pe portarul Pap iesit in intampinare, doar pentru a se vedea deposedat de un Mendy aparut providential din spate.

Citește și... Asa am trait ASA - Concordia 2-1. Scene de groaza la Targu Mures!

In minutul 72 Ciolacu a obtinut a doua lovitura de la 11 metri la un duel pentru balon in care Balgradean l-a accidentat pe coechipierul sau Barboianu.

Urletele de durere ale acestuia i-au ingrozit pe cei prezenti la partida, fiind nevoie de interventia masinii medicale pentru scoaterea jucatorului in afara terenului.

Din cauza protestelor Balgradean a primit al doilea galben si a fost eliminat, in conditiile in care Dan Alexa, si el trimis in tribune pentru acelasi motiv, epuizase toate schimbarile.

Astfel, in poarta celor de la Chiajna a intrat fundasul Albu, care a avut sansa la lovitura de la 11 metri executata de acelasi Muresan. Mingea a lovit bara!

In extremis, Concordia Chiajna a egalat prin Valentin Alexandru in minutul 84 cu un sut din afara careului la iesirea hazardata din poarta a lui Pap.

Dupa patru minute Ciolacu a readus-o pe ASA in avantaj consfintind practic prima victorie a muresenilor in 2017.

Cu 9 puncte acumulate in clasament, ASA Tg.Mures ramane pe ultimul loc dar diferenta fata de locul 11, pozitie care asigura ramanerea in Liga 1, s-a strans la doar patru puncte.



ASA Tg.Mures castiga cu Chiajna si strange clasamentul la retrogradare