Liga 1

Andone si Cadu prefateaza Supercupa Romaniei

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, si capitanul Ricardo Cadu, au vorbit înaintea Supercupei României pe care o vor disputa sâmbata împotriva lui Dinamo.

Tehnicianul ardelenilor a precizat ca nu se asteapta la un duel usor împotriva "câinilor rosii", chiar daca acestia au fost  umiliti în aceasta perioada de pregatire.

Dinamo - CFR Cluj se joaca de la ora 21:00 pe National Arena
Meciul e în direct pe Onlinesport

"Trebuie sa vedem daca jucatorii noi adusi îmbunatatesc calitatea jocului fata de cum am evoluat anul trecut. Ne dorim sa câstigam acest trofeu pentru ca am pus mare baza în el si sper sa fie a doua Supercupa din cariera obtinuta cu CFR. Nu va fi un meci usor, nu suntem favoriti, avem sanse egale la fel ca si Dinamo, însa în teren vreau sa aratam ca o adevarata campioana. Îmi doresc sa nu primim gol. Nu stiu daca Dinamo mai poate sa suprinda, însa trebuie sa fim foarte atenti. În opinia mea au plecat fotbalisti importanti, iar Kone a fost unul dintre cei mai buni jucatori", a declarat Ioan Andone.

La rândul sau, capitanul Ricardo Cadu a adoptat un ton ponderat al declaratiilor.

"Este o finala si trebuie sa o câstigam. Suntem pregatiti dupa cantonamentul de o luna. Nu suntem favoriti, sansele sunt de 50-50%. Dinamo este o echipa foarte buna, însa mâine speram sa câstigam", a afirmat Cadu.



Andone si Cadu prefateaza Supercupa Romaniei