Liga 1

Alte doua meciuri astazi in prima liga. Duel tare la Sf.Gheorghe intre Sepsi si o pretendenta la titlu

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular programeaza, sambata, duelurile FC Voluntari – Petrolul (19:00) si Sepsi Sf.Gheorghe – Universitatea Craiova (21:30).

Vedeti aici cotele CASA Pariurilor pentru meciurile de sambata in prima liga

FC Voluntari si Petrolul s-au mai intalnit de cinci ori in principala competitie din Romania. De patru ori s-au impus ilfovenii, o partida s-a incheiat la egalitate.

Ultima confruntare directa dateaza din 18 iulie 2022, cand ilfovenii au castigat cu 1-0 la Ploiesti stricand bucuria revenirii in prima liga a Petrolului. Daniel Florea a marcat din penalty in minutul 90+2.

FC Voluntari a obtinut un singur punct in ultimele doua etape, in timp ce Petrolul a oprit runda trecuta o serie de cinci infrangeri la rand, castigand pe teren propriu cu FC Arges (2-0).

Meciul 200 pentru Bergodi in prima liga

Partida de la Sf.Gheorghe dintre echipa locala Sepsi si Universitatea Craiova marcheaza a 200-a aparitie pentru antrenorul italian Cristiano Bergodi in Liga 1.

In 31 dintre aceste meciuri Bergodi a stat chiar pe banca formatiei din Banie pe care o infrunta sambata seara. S-a intamplat in sezoanele 2019/2020, respectiv 2020/21.

Este a 16-a intalnire directa intre Sepsi si Universitatea Craiova la nivelul primei ligi. Cate cinci victorii de fiecare parte si alte cinci remize inregistrate pana acum.

Palmares cu Sepsi OSK gazda: 7 meciuri - 4 succese Sepsi OSK - 3 victorii Universitatea Craiova.

Cea mai recenta intalnire directa din prima liga a Romaniei a avut loc pe 15 iulie 2022, Universitatea Craiova - Sepsi OSK 2-2, goluri marcate de Gustavo - dubla, respectiv Damaşcan si Paun.

Sepsi a pierdut ultimele trei meciuri in campionat, in timp ce Craiova lui Mirel Radoi vine dupa doua victorii la rand.



Alte doua meciuri astazi in prima liga. Duel tare la Sf.Gheorghe intre Sepsi si o pretendenta la titlu