Liga 1

ACS Poli Timisoara castiga in deplasare cu Pandurii

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Echipa ACS Poli Timisoara a provocat prima infrangere in playout celor de la Pandurii, scor 3-1, chiar pe terenul gorjenilor la Severin. Timisoara a urcat pe patru in clasamentul din playout dupa acest succes, cu 17 puncte.

Inceputul meciului a fost unul perfect pentru Pandurii, cu gol marcat de Hlistei in minutul 25 la capatul unei faze personale. Sutul acestuia din afara careului nu i-a lasat nicio sansa lui Straton.

Patru minute mai tarziu Timisoara a obtinut o lovitura de la 11 metri la duelul dintre Busu si Barbut. Penalty-ul a fost insa ratat de Draghici cu o executie lamentabila.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt in mintuul 48, cand Samson Nwabueze a primit al doilea galben si a fost eliminat.

Timisoara a profitat de omul in plus pe teren si a egalat cu 20 de minute inaintea finalului prin Pedro Henrique cu un sut din unghi. Stanca a scapat mingea pe sub el.

Dupa doar doua minute banatenii preluau conducerea prin Barbut, jucator care a marcat la capatul unui contraatac.

Pandurii l-au pierdut si pe Ene in minutul 84, acesta fiind eliminat cu rosu direct pentru un fault in postura de ultim aparator.

Canu a inchis tabela si a stabilit scorul final, 3-1 pentru Timisoara, cu o lovitura de cap in urma unui corner.



ACS Poli Timisoara castiga in deplasare cu Pandurii