Liga 1

Accident de munca la Lia Manoliu

Patru muncitori au fost dusi la spital dupa ce au cazut, vineri dupa-amiaza, de pe o schela de la Stadionul "Lia Manoliu", doi dintre acestia fiind în stare grava, dar stabila, iar ceilalti doi fiind raniti usor, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Bucuresti, Anca Onofrei.

Anca Onofrei a precizat ca cei patru muncitori au fost dusi cu ambulantele la doua spitale din Capitala.

Directorul general al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti, Constantin Bujor, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca muncitorii care lucrau pe o schela la santierul de la Stadionul "Lia Manoliu" au cazut dupa ce aceasta s-ar fi dezechilibrat.

Constantin Bujor a precizat ca este vorba despre o schela cu rotile, amplasata în dreapta intrarii la tribuna principala a stadionului. El a adaugat ca muncitorii lucrau la structura metalica a stadionului.

Inspectorii de la ITM Bucuresti au mers la Stadionul "Lia Manoliu" pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

Bujor a mai spus ca doi inspectori au fotografiat locul accidentului si au adunat probe, urmând ca în acest caz sa fie facute cercetari în functie si de gravitatea ranilor suferite de muncitori.

Potrivit directorului ITM Bucuresti, trei dintre muncitori au leziuni superficiale si numai unul are rani mai profunde.

Mediafax



Accident de munca la Lia Manoliu