Liga 1

Academica Clinceni – Sepsi 2-1. A treia victorie a ilfovenilor in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Echipa lui Ilie Poenaru a revenit de la 0-1 pe teren propriu, la Calarasi, in meciul cu Sepsi Sf.Gheorghe, joi seara, in ultima partida a etapei a 9-a din playoff-ul CASA Liga 1.

Formatia vizitatoare a deschis scorul in minutul 13 prin Adnan Aganovic cu o lovitura de cap din centrarea lui Ioan Dumiter de la coltul terenului.

Avantajul celor de la Sepsi a fost anulat de o super reusita de asemenea cu capul din partea lui Cristi Tanase.

Florin Achim a centrat din dreapta si experimentatul mijlocasul al Academicii Clinceni a punctat cu o frumoasa lovitura de cap din interiorul careului.

La noua minute dupa pauza cei de la Academica Clinceni au marcat golul victoriei prin bulgarul Tsvetelin Chunchukov.

Acesta l-a surprins pe Roland Niczuly cu un sut de la distanta. Totul a pornit de la recuperarea lui Asen Chandarov in jumatatea adversa in duel cu Florin Purece.

Caseta tehnica

Academica Clinceni: Paun - Achim, Bilali, Patriche, Pirvulescu (Popa '46)- Moulin (Ventura '86), Bautista, Cordea, Chandarov (Dumitru '66), Tanase (Pashov '76) - Chunchukov (Rusescu '74). Antrenor: Ilie Poenaru.

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov (Fulop '69), Ninaj, Mitrea, Stefanescu - Vasvari, Fofana (Achahbar '58)- Gonzalez (Golofca '58), Purece (Petrila '59), Aganovic - Dumiter. Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonase galbene:Bilali '41 / Vasvari '68.

Meciul a fost arbitrat de Catalin Popa, ajutat de Adrian Vornicu si Romica Birdes.



Academica Clinceni – Sepsi 2-1. A treia victorie a ilfovenilor in playoff