Liga 1

2004: Banel Nicolita voia la Rapid

In anul 2004, pe cand juca la Poli AEK Timisoara, Banel Nicolita, cel care avea sa ajunga vedeta si capitanul Stelei, declara in presa ca doreste sa ajunga la Rapid,  "echipa pe care o iubeste". Iata ce spunea jucatorul la acea vreme.
”Vreau sa devin jucator liber și sa semnez cu Rapid. Este echipa pe care o iubesc și la care sper sa fac cariera”, declara in ziare, pe 23 decembrie 2004, Banel Nicolita.

"Pana sa ajung sa ma antrenez la ProRapid, alerg pe aceste coclauri", mai spunea actualul capitan al Stelei.

Iata ca Nicolita nu a reusit sa ajunga la Rapid, echipa pe care o iubeste, ci a la Steaua, acolo unde, poate, macar a facut cariera.

In 2004, Nicolita avea 20 de ani si spunea ca a jucat la Timisoara fara sa primeasca salariu, ci doar prime de joc, motiv pentru care dorea sa depuna memoriu la LPF si sa devina liber de contract pentru a ajunge la Rapid.

"Sunt capabil sa joc pe orice post. Imi fac datoria peste tot", mai declara Nicolita, un lucru care si astazi, peste ani, ramane adevarat. El poate juca oriunde, face acelasi lucru: da mereu impresia, oriunde ar fi, ca a intrat din greseala pe terenul de fotbal, in loc de pista de atletism de langa.

Onlinesport
foto: farablaturi.ro


2004: Banel Nicolita voia la Rapid