Fotbal International

Mircea Lucescu si Sahtior, succes urias in derby-ul Ucrainei

Succes urias pentru Sahtior Donetk, vineri seara, obtinut chiar pe terenul rivalei Dinamo Kiev, in etapa a 11-a din campionatul Ucrainei.

Echipa condusa de Mircea Lucescu s-a impus cu un categoric 3-0, revansandu-se astfel pentru toate esecurile sezonului trecut.
 
Marlos a deschis scorul cu cinci minute inaintea pauzei, pentru ca in partea secunda Teixeira sa reuseasca o dubla in minutele 59 si 67.
 
Gazdele de la Dinamo Kiev au ramas in inferioritate numerica in minutul 89, dupa ce Gonzalez a primit al doilea cartonas galben.
 
In urma acestui succes echipa lui Mircea Lucescu a trecut pe primul loc in clasamentul din Ucraina, avand acelasi numar de puncte cu Dinamo Kiev (28), dar mai multe goluri marcate fata de rivala din capitala.
 
Dinamo Kiev: Shovkovskiy (c), Danilo Silva, Vida, Dragovic, Antunes, Sydorchuk, Garmash (Buyalsky 64), Veloso (Belhanda, 72), Yarmolenko, Gusev (Gonzalez, 46), Moraes.
 
Sahtior Donetk: Pyatov, Srna (c), (Dentinho, 84), Kucher, Rakytskyy, Ismaily, Stepanenko, Fred, Marlos (Kovalenko, 76), Teixeira, Bernard (Wellington, 75), Gladkyy.



Mircea Lucescu si Sahtior, succes urias in derby-ul Ucrainei