Fotbal International

Unde ar putea ajunge Cristiano Ronaldo dupa despartirea de Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/AcikNews

Cristiano Ronaldo e liber de contract si poate semna cu orice echipa doreste, iar atacantul in varsta de 37 de ani nu duce lipsa de oferte.

Intr-o prima faza s-a vorbit despre un posibil interes din partea clubului Chelsea, interes insa dezmintit de londonezi.

Alte doua posibile destinatii au aparut insa la orizont pentru Cristiano Ronaldo incepand cu luna ianuarie.

Este vorba de clubul englez Newcastle United, unde exista o finantare consistenta din Arabia Saudita, sau chiar Al-Nassr, club saudit de prim-plan.

Cristiano Ronaldo mai avea contract cu Manchester United pana in iunie 2023, dar cele doua parti au ajuns la un acord pentru o despartire amiabila, cu ghilimelele de rigoare.

Despartirea a aparut dupa interviul incendiar in care Ronaldo a criticat dur conducerea clubului si pe antrenorul Erik Ten Hag.

Daca va fi sa ramana in Premier League, Ronaldo isi va incepe aventura la viitorul sau club cu o suspendare de doua meciuri si o amenda de 50.000 de lire sterline.

Sanctiuni dictate de FA dupa ce portughezul a smuls telefonul unui suporter la meciul cu Everton.Unde ar putea ajunge Cristiano Ronaldo dupa despartirea de Manchester United