Fotbal International

Topul celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala

Sursă foto: https://twitter.com/_BeFootball

Va prezentam mai jos topul cinci al celor mai bine platiti jucatori care evolueaza la turneul final din Qatar.

Dincolo de faima si glorie, fotbalul este si o mare afacere, iar printre fotbalistii de top avem de-a face cu adevarati milionari in dolari.

Primii cinci jucatori la Cupa Mondiala din Qatar in termeni de incasari (salarii si publicitate) ajung la aproape jumatate de miliard de dolari pe an.

Aproape jumatate din aceasta suma provine de pe urma contractelor de publicitate.

La cei 23 de ani ai sai Kylian Mbappe este cel mai bine platit jucator al planetei la ora actuala. Atacantul francez se astepta la incasari de 128 de milioane de dolari (18 milioane din contractele de publicitate).

Chiar daca nu mai e la prima tinerete, Lionel Messi ramane un jucator cu cota si banii continua sa fie atrasi ca un magnet de argentinian. Aproximativ 120 de milioane de dolari ii vor intra in cont din toate sursele, contractul de la PSG plus publicitate.

Cristiano Ronaldo a ramas fara echipa dupa rezilierea contractului cu Manchester United, dar la cei 37 de ani ai sai atacantul portughez nu duce lipsa de oferte. Ronaldo a ajuns sa castige mai mult in afara terenului (60 de milioane de dolari) din totalul de 100 de milioane.

Perla Braziliei, Neymar, ramane atractiv din punct de vedere comercial, cu 87 de milioane de dolari venituri. Dintre acestea 32 de milioane sunt realizate in afara terenului din diferse reclame.

Ajuns in vara acestui an la Barcelona, Robert Lewandowski isi va rotunji conturile cu 35 de milioane de dolari anul acesta. Suntem convinsi ca ar da cel putin un milion pentru un gol la Cupa Mondiala, unde n-are nicio reusita in patru meciuri.

Lewandowski a ratat un penalty in meciul Poloniei cu Mexic spre dezamagirea fanilor polonezi.



Topul celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala