Fotbal International

Reactii dupa golul de senzatie reusit de Ibrahimovic

Atacantul Zlatan Ibrahimovici a marcat, miercuri, un gol din foarfeca de la circa 30 de metri în meciul amical Suedia - Anglia, scor 4-2, reusita jucatorului suedez stârnind admiratia conationalilor sai, dar si cea a adversarilor.

Capitanul Angliei, Steven Gerrard, aflat la selectia cu numarul 100 în nationala Angliei, a declarat ca golul suedezului a fost "probabil cel mai frumos" pe care l-a vazut în viata sa.

Selectionerul Suediei, Erik Hamren, a comparat reusita atacantului formatiei PSG cu una de pe un joc video. "Nu stiu daca o sa mai vedem asa ceva în viata. Uneori, când face chestii din astea la antrenamente sau meciuri, nu crezi ca este posibil. Pentru ca nu este posbil sa faci asa ceva, cum a fost golul patru, de exemplu", a spus Hamren.

Ibrahimovici spera ca golul pe care l-a marcat sa-i aduca titlul de cel mai bun jucator din lume.

"Cu englezii treaba sta în felul urmator: daca marchezi împotriva lor, esti un jucator bun, daca nu marchezi împotriva lor, nu esti un jucator bun. Îmi amintesc de Lionel Messi la finala Ligii Campionilor din 2009, jucata de Barcelona. Atunci el a marcat împotriva celor de la Manchester United si brusc a devenit cel mai bun jucator din lume. Poate acum se va spune asa si despre mine", a declarat suedezul.

"L-am vazut pe Hart iesit si am încercat sa trimit mingea în poarta. Eram cazut când mingea se îndrepta spre poarta, apoi am vazut un fundas facând o alunecare ca sa o respinga si am vrut sa strig: Nu! Dar mingea a intrat în poarta", a explicat atacantul supererba sa reusita.

Miercuri seara, Ibrahimovci a mai înscris în minutele '20, '78 si '85, în timp ce pentru oapeti au punctat Welbeck '35 si Caulker '39.



Reactii dupa golul de senzatie reusit de Ibrahimovic