Fotbal International

Prima reacție a lui Neymar după transferul la Al Hilal

Sursă foto: https://twitter.com/Alhilal_EN

Brazilianul Neymar a plecat de la PSG înaintea expirării contractului pentru a semna cu Al Hilal, în Arabia Saudită. Acesta a vorbit despre drumul pe care Cristiano Ronaldo l-a deschis în fotbalul saudit.
Neymar, oficial noul jucător al echipei Al Hilal

"Sunt foarte entuziasmat şi foarte fericit că mă alătur unui nou campionatl. Este o nouă experienţă, o nouă provocare. Sunt entuziasmat să fac istorie.

”Provocările mă motivează, iar atunci când te confrunţi cu o nouă provocare ca aceasta, îţi creşte stima de sine. Sunt aici pentru a ajuta campionatul să crească. S-au schimbat deja multe, făcând o mulţime de transferuri.

Desigur, campionatul va fi foarte competitiv. Sper ca clubul nostru să aibă un sezon bun şi să ne atingem obiectivele. Bineînţeles că este o schimbare, dar este în același timp o nouă provocare.

”Cred că Cristiano Ronaldo a început toate acestea şi toată lumea l-a făcut nebun, dar astăzi vedeţi că liga creşte din ce în ce mai mult”, a declarat Neymar în filmulețul de prezentare la Al Hilal.

Acesta a mai adăugat că ”va fi minunat și fantastic” să-i înfrunte pe Ronaldo, Benzema și Firmino.

Al Hilal i-a oferit lui Neymar un contract pe doi ani de pe urma căruia brazilianul va încasa 160 de milioane de euro.

PSG s-a ales cu aproape 100 de milioane de euro după cedarea jucătorului pe care a plătit suma record de 222 de milioane de euro în urmă cu șase ani.



Prima reacție a lui Neymar după transferul la Al Hilal