Fotbal International

Nebunie in finala Copei Libertadores. Flamengo intoarce scorul ca Manchester United in finala cu Bayern de la Barcelona

Sursă foto: https://twitter.com/Libertadores

Echipa braziliana Flamengo a cucerit, sambata, Copa Libertadores dupa o finala castigata in fata detintoarei trofeului, formatia argentiniana River Plate.

Flamengo s-a impus, cu 2-1, dupa 90 de minute, in ultimul act disputat pe teren neutru la Lima, pe El Monumental, cel mai mare stadion din America de Sud (80.093 de locuri). Maracana din Rio de Janeiro e al doilea ca mărime după ce a ajuns la 78.838 locuri în urma modernizărilor pentru Cupa Mondială din 2014, respectiv Jocurile Olimpice din 2016. Aceasta după ce la finala Cupei Mondiale din 1950 dintre Brazilia și Uruguay a primit (atenție) 199.854 de oameni!

River Plate a deschis scorul in minutul 15 prin Borre cu un sut din centrul careului, insa cei de la Flamengo au dat lovitura in minutele de final.

Gabriel Barbosa a intors rezultatul aducand trofeul pentru gruparea din Rio de Janeiro prin reusitele din minutele 89 si 90.

Prima Copa Libertadores pentru Flamengo, echipa antrenata de Jorge Jesus (n.a. - fost printre altele la Benfica Lisabona) din 1981 incoace.

Flamengo va juca la editia din acest an a Campionatului Mondial al Cluburilor din Qatar, competitie la care va arbitra si Ovidiu Hategan.

Duminica se disputa returul finalei Ligii Campionilor Asiei, iar Razvan Lucescu are o mare sansa de a castiga trofeul cu Al Hilal.



Nebunie in finala Copei Libertadores. Flamengo intoarce scorul ca Manchester United in finala cu Bayern de la Barcelona