Fotbal International

Mourinho s-a dat in spectacol de ziua lui si neaga rezultatul cu Hull City

Sursă foto: twitter.com

Manchester United s-a calificat, joi seara, in finala Cupei Ligii Angliei in pofida infrangerii suferite pe terenul lui Hull City, scor 2-1. In tur fusese 2-0 pentru echipa lui Jose Mourinho, tehnician care a implinit 54 de ani chiar in ziua meciului.

Managerul portughez, in stilul de acum consacrat, a avut o parere diferita la finalul meciului si a spus ca echipa sa nu a pierdut intalnirea.

“Eu am vazut doar doua goluri. Golul lui Pogba si reusita lor fantastica dupa o actiune grozava cu o centrare frumoasa si venirea jucatorului lor la bara a doua. A fost 1-1”, a spus Mourinho.

Acesta considera ca golul al doilea marcat de Hull din lovitura de la 11 metri nu a fost unul corect.

La faza acordarii respectivului penalty transformat de Huddlestone in careul celor de la United au existat doua faze controversate: duelul dintre Jones si Niasse, respectiv tinerea de tricou a lui Rojo asupra lui Maguire.

United a egalat ulterior prin Pogba asigurandu-si prezenta in finala de pe 26 februarie cu Southampton, iar golul lui Niasse doar a adus o victorie de palmares pentru Hull.

Suparare motivata

Mourinho are toate motivele din lume sa fie suparat dupa infrangerea cu Hull si prin negarea rezultatului incearca sa-si mentina jucatorii pe linia psihologica a celor 17 meciuri fara infrangere acumulate pana la ora jocului de joi seara.



Mourinho s-a dat in spectacol de ziua lui si neaga rezultatul cu Hull City