Fotbal International

Messi, tentat sa evolueze la Cupa Mondiala din 2026

Sursă foto: https://twitter.com/AlbicelesteTalk

Daca inaintea turneului final din Qatar spusese ca va fi ultima lui aparitie la o Cupa Mondiala, titlul cucerit cu Argentina l-a determinat pe Lionel Messi sa-si reconsidere pozitia cu privire la viitorul carierei sale.

Lionel Messi a decis imediat dupa finala castigata la loviturile de departajare cu Franta sa nu se retraga din nationala, asa cum anuntase anterior.

Acum, atacantul legitimat la PSG spune ca se gandeste chiar sa evoleze la urmatoarea Cupa Mondiala, programata peste trei ani in SUA, Canada si Mexic.

Messi ar avea 38 de ani la momentul respectiv, o varsta care nu l-ar impiedica macar sa fie in lotul detinatoarei titlului mondial si chiar de a bifa cateva minute pe meci.

“Va fi dificil sa joc in 2026 din cauza varstei. Pare sa fie mult pana la Cupa Mondiala urmatoare, dar depinde de cum va decurge cariera mea.

“Iubesc sa joc fotbal si, atata timp cat simt ca sunt intr-o forma buna si am bucuria de a juca, voi continua sa o fac”, a declarat Messi pentru publicatia Ole din tara natala, citata de Reuters.

Pentru Messi ar fi a sasea participare la Cupa Mondiala, daca va ajunge sa fie selectionat in nationala Argentinei pentru turneul final din 2026.



Messi, tentat sa evolueze la Cupa Mondiala din 2026