Fotbal International

Meci nebun cu rasturnare de la 0-2 in Cupa Ligii Angliei

Campioana Leicester City a avut 2-0 pe teren propriu cu Chelsea in turul 3 din Cupa Ligii Angliei, dar londonezii au intors spectaculos rezultat si au castigat dupa prelungiri.

Japonezul Okazaki a deschis scorul pentru Leicester cu o lovitura de cap in minutul 17 si tot el a majorat avantajul "Vulpilor" dupa alte 17 minute.

Cahill a redus din diferenta in prelungirile primei reprize cu un gol care a schimbat soarta meciului.

La patru minute dupa reluare Azpilicueta egala pentru echipa lui Antonio Conte, iar echilibrul s-a rupt si mai mult in minutul 89 dupa eliminarea lui Wasilewski de la gazde.

Cu un in plus Chelsea a lovit decisiv in primele patru minute ale prelungirilor prin Fabregas si s-a calificat in turul 4.

Acolo au mai ajuns, printre altele, Liverpool si Arsenal dupa victorii la scor in deplasare cu Derby County (3-0), respectiv Nottingham Forrest (4-0).

Cupa Ligii Angliei continua miercuri seara cu ochii pe echipele din Manchester. City joaca in deplasare la Swansea, echipa de Premier League, si cauta sa extinda parcursul perfect din era Guardiola, in timp ce United are nevoie de un succes concludent pe terenul lui Northampton Town din a patra divizie pentru a reveni pe linia de plutire dupa trei infrangeri la rand.



Meci nebun cu rasturnare de la 0-2 in Cupa Ligii Angliei