Fotbal International

Maradona recunoaste ca a inceput sa se drogheze la Barcelona

Sursă foto: twitter.com

Diego Armando Maradona s-a confesat unui post de televiziune italian pe tema delicata a vietii sale legata de consumul de stupefiante.

Maradona a marturisit ca a inceput sa consume droguri la varsta de 24 de ani pe cand evolua la FC Barcelona.

“A fost cea mai mare greseala din viata mea. Drogurile ucid si ma consider norocos ca pot sa vorbesc despre asta acum. Daca o luam pe alta directie, as fi murit pana acum”, a declarat Maradona la postul Canale 5 din Italia.

In alta ordine de idei, fostul mare jucator argentinian considera ca Napoli ramane inca in inima lui, chiar daca inainte avusese sansa sa joace pentru un gigant al fotbalului precum Barcelna.

“Napoli este inca inima mea, pentru ca mi-a dat ocazia sa joc la cel mai inalt nivel si impotriva celor mai importante echipe din Italia”, a mai spus Maradona.

Fostul international argentinian a revenit in Italia dupa interdictia impusa de fiscul acestei tari pentru o datorie acumulata din perioada cand era jucator activ.

Maradona a fost primit ca un rege la Napoli de patimasii suporteri ai echipei de langa Vezuviu si a participat la unul dintre antrenamentele echipei inaintea duelului cu AC Milan din Serie A.

Maradona ar fi trebuit sa reintalneasca Romania la Cupa Mondiala din 1994 in celebra partida din optimi, insa a priori fusese depistat pozitiv si suspendat din competitie.



Maradona recunoaste ca a inceput sa se drogheze la Barcelona