Fotbal International

Manchester United revine pe linia de plutire printr-o victorie de moral in Cupa Ligii Angliei

Dupa trei infrangeri la rand Manchester United a regasit, miercuri seara, gustul victoriei impunandu-se cu 3-1 pe terenul lui Northampton Town, echipa din liga a patra, in turul al treilea din Cupa Ligii Angliei.

Titularizat in linia de mijloc Michael Carrick a deschis scorul pentru United cu un sut din afara careului, insa Jose Mourinho nu a scapat de emotii nici la Northampton.

Echipa gazda a restabilit egalitatea cu putin inaintea pauzei prin Revell, jucator care a transformat o lovitura de la 11 metri dictata la un fault comis de Blind in propriul careu.

Mourinho a fortat ofensiva prin Ibrahimovic si Rashford, iar United s-a distantat decisiv in urma reusitelor lui Herrera si Rashford.

Spaniolul a prins un sut formidabil fara preluare si a facut 2-1, pentru ca tot el sa paseze decisiv la golul marcat de Rashford cu mare sansa dupa iesirea gresita a portarului advers.

Manchester United pune capat unei serii de trei partide pierdute la rand si sambata de la 13:30 primeste in campionat vizita campioanei Leicester City.

sursa foto: twitter.com/ntfc



Manchester United revine pe linia de plutire printr-o victorie de moral in Cupa Ligii Angliei