Fotbal International

Luis Suarez a facut scandal la Copa America. Aproape sa muste din banca de rezerve

Atacantul Luis Suarez si-a dat din nou in petec la echipa nationala a Uruguayului in timpul meciului cu Venezuela de la Copa America.

Anuntat pe foaia oficiala de joc ca accidentat, Suarez a facut incalzirea cu ceilalti jucatori si a asteptat sa fie introdus in timpul jocului.

Numai ca selectionerul Oscar Tabarez a avut un alt plan tactic care nu l-a cuprins in schema si pe Luis Suarez.

Diego Rolan, apoi Nicolas Lodeiro si in final Matias Corujo au fost jucatorii introdusi de Tabarez in teren, ultimul in minutul 80.

Vazandu-se lasat in afara echipei, golgeterul de la Barcelona cu 40 de goluri marcate in Primera si-a aruncat vesta de rezerva, a avut un schimb de replici cu antrenorul, dupa care a lovit cu pumnul banca in peretele bancii de rezerve - VIDEO AICI.

La final, Tabarez a explicat ca indiferent de nemultumirea pe care si-a manifestat-o, Luis Suarez nu este inca pregatit sa joace si ca nu are de gand sa foloseasca un jucator care nu este suta la suta pregatit.

Uruguay este eliminata matematic de la Copa America dupa doua meciuri, iar Suarez mai poate intra doar in partida de palmares cu Jamaica.

Detinatoare a celor mai multe titluri la Copa America (15), Uruguay paraseste competitia dupa faza grupelor pentru prima data dupa 1997.

[news-119663]



Luis Suarez a facut scandal la Copa America. Aproape sa muste din banca de rezerve