Fotbal International

Kung Fu fotbal. Jucatorii lui Dan Petrescu luati la bataie de adversari in Cupa Chinei (video)

Scene desprinse din celebrele filme kung fu miercuri seara la finalul meciului dintre Jiangsu Suning, echipa pregatita de Dan Petrescu, si Wuhan Hongxing.

Nervii celor de la Wuhan au cedat dupa un gol marcat de echipa lui Petrescu in al saptelea minut de prelungiri. Gol care a facut diferenta in privinta calificarii in sferturile Cupei Chinei.

Incidentele au degenerat intr-o bataie generala, chinezii aratandu-si instinctele de luptatori de arte martiale.

Mai multi jucatori ai echipei lui Petrescu au iesit serios sifonati din luptele cu cei de la Wuhan, publicand pe retelele locale de socializare imagini cu efectele bataii incasate.

Chiar si cameramanul clubului Jiangsu a cazut victima furiei batausilor de la Wuhan.

"N-am vazut niciodata asa ceva. Intreaga banca a lui Wuhan a sarit in teren si au inceput sa-i atace pe jucatorii lui Jiangsu. Este in totalitate greseala celor de la Wuhan. Si-au irosit sansele tragand de timp si la final n-au stiut sa piarta", a declarat Jamie McIlroy, profesor englez prezent la meci, pentru AFP.

Huang Chenggao, managerul general al clubului Wuhan, si-a cerut scuze pentru incidente si a anuntat ca "jucatorii vor fi amendati".Kung Fu fotbal. Jucatorii lui Dan Petrescu luati la bataie de adversari in Cupa Chinei (video)