Fotbal International

River - Boca in returul finalei Copei Libertadores. Se joaca la Madrid!

Sursă foto: https://twitter.com/TheLibertadores

Marile rivale argentiniene River Plate si Boca Juniors se duleaza, duminica seara, cu trofeul Copei Libertadores pe masa in returul programat pe Santiago Bernabeu din Madrid.

In turul de pe La Bombonera scorul a fost egal, 2-2, dupa ce Boca a deschis scorul, iar cei de la River au intors scorul in favoarea lor.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru River - Boca.

Finala de duminica este una unica in peisajul fotbalului sud-american si chiar mondial. Este echivalentul unui Real Madrid - Barcelona in finala Ligii Campionilor, dar cu o rivalitate mult mai acerba la nivel local.

Pentru River Plate finala din acest an reprezinta revenirea in elita fotbalului sud-american, dupa ce cu sapte ani in urma “Milionarii” retrogradau in liga secunda.

Castigarea trofeului in fata marii rivale din Buenos Aires ar sterge din amaraciunea fanilor pentru acel moment ramas ca o pata neagra pe istoria clubului.

Boca impresioneaza cu o linie ofensiva din care fac parte jucatori precum Benedetto, Abila, Tevez si Zarate, in timp ce River se bazeaza mai mult pe un joc colectiv, de echipa, decat pe mari individualitati.

Portarul Franco Armani ramane, fara doar si poate, stalpul de rezistanta in primula 11 al celor de la River.

Daca Boca Juniors joaca intr-un 4-3-3 ultra ofensive, cei de la River Plate opteaza mai degraba pentru prudenta unui 5-3-2, mai ales ca cei care sunt obligati sa atace sunt jucatorii lui Boca.

Redactia noastra recomanda la River - Boca un meci cu peste 2.5 goluri, pentru care BAUMBET ofera o cota de 2.75.



River - Boca in returul finalei Copei Libertadores. Se joaca la Madrid!