Fotbal International

Controversa in jurul lui Neymar. De ce n-a mai ajuns la funeraliile lui Pele

Sursă foto: https://twitter.com/le10sport/

Asteptat sa-i aduca un ultim omagiu marelui Pele, atacantul brazilian Neymar n-a mai facut deplasarea in Brazilia si a dat curs unei intregi controverse printre conationalii lui.

Neymar anuntase intr-o prima faza ca va face deplasarea in Brazilia, fiind oricum suspendat pentru primul meci al celor de la PSG din 2023, deplasarea de la Lens.

In cele din urma, Neymar n-a mai ajuns in Brazilia, fiind reprezentat de tatal sau pe stadionul echipei Santos, unde fanii si oamenii de fotbal au avut ocazia sa-si ia adio de la legendarul Pele.

Presa braziliana relateaza ca oficialii clubului PSG nu i-au permis lui Neymar sa plece in Brazilia pentru a fi prezent la funeriile lui Pele. Alte surse citate de Marca spun ca insusi Neymar ar fi hotarat ca nu este momentul potrivit pentru o calatorie peste Atlantic.

Publicatia Le Parisien intareste ipoteza conform careia lui Neymar i-ar fi fost interzis de catre club sa iasa din programul de pregatire al echipei, in contextul unui calendar extrem de incarcat pentru luna ianuarie.

Pele a incetat din viata la varsta de 82 de ani dupa o lunga lupta cu boala.

Triplul campion mondial a fost inmormantat la Sao Paolo in prezenta familiei.



Controversa in jurul lui Neymar. De ce n-a mai ajuns la funeraliile lui Pele